Friday, 30 May 2014

Kulit cantik dengan vitamin C

Inginkan kulit yang cantik, licin dan gebu gebas? 

           Siapa tak nak kulit cantik kan?semua orang inginkan kulit yang cantik, licin, putih gebu gebas..betul tak?tu yang ramai sanggup dapatkan injection Botox la, Vitamin C la, Susuk la dan macam-macam lagi.Masing-masing tak ambil kisah akan keaslian produk dan cara pembuatan produk yang penting janji boleh cantik, tu ada yang sanggup bayar beribu ringgit demi mendapatkan perkhidmatan yang terbaik untuk tampil cantik berseri dan berkeyakinan tinggi.So macam kita yang tiada duit sebanyak mereka ni macam mana?tak mampu rasanya nak keluarkan 2,3ribu ringgit demi untuk tampil dengan kulit yang cantik, gebu gebas macam artis tu..Tapi ada juga perkhidmatan yang tidak berjaya, dah bayar ribu-ribu ringgit, muka jadi lagi teruk, menggerutu dan kendur situ sini..ish takutla hai..

          Vitamin c plus Shaklee., siapa tak kenal kan?Kulit cantik dengan penggunaan vitamin C plus Shaklee secara teratur dan konsisten. Vitamin C plus Shaklee juga amat berkesan, selamat dan semulajadi. Ia mampu membantu menghasilkan kolagen secara semulajadi serta mengurangkan kedutan dan memudarkan jeragat serta mampu membantu pesakit yang sedang pulih dari kecederaan dan juga sesuai buat ibu-ibu bersalin yang telah mengalami proses melahirkan.Itu lah sebabnya Vitamin c plus Shaklee termasuk dalam set suplemen ibu yang berpantang,samada bersalin normal mahupun ceaser.
  
          
          Nasihat saya tolonglah gunakan produk-produk yang telah diakui keberkesanannya dan terbukti keasliannya..bukan apa kalau ada masalah apa-apa kita juga yang susah, orang tak ambil tahu pun.Tak kisahla walaupun nak ambil produk selain Shaklee, apa kata cek dulu sebelum beli ye.

          Oleh kerana saya ni peminat dan pengguna tegar Shaklee So now saya nak share pasal kebaikkan Vitamin C plus Shaklee yang dah lama saya dan suami amalkan..

 KEBAIKKAN VITAMIN C PLUS SHAKLEE: